• Wil je ook meer verlichting?
 • Inzicht in jezelf ?
 • Inzicht in je onderneming?
 • Meer transformatie?
 • Mag je meer vertrouwen op je intuitie?
 • Voel je ook dat er meer is dan hemel en aarde?
 • Wil je ook meer luisteren naar je gevoel en de boodschappen uit het universum?

Luister dan naar de antwoorden of boodschappen 

die de Helende Lichtkleurtjes jou geven.

Het online programma

Werken met de Helende Lichtkleurtjes

is al drie keer als groepstraject gestart,
maar je kunt ook nu zelf en dus individueel starten!

In dit online programma vertel ik in 7 modules over het ontstaan van mijn kaartenset De Helende Lichtkleurtjes en leer ik jou hoe je ze kunt inzetten voor jezelf, je vrienden, je klanten en je onderneming. Je krijgt een overzicht van alle Helende Lichtkleurtjes (online) met extra uitleg over iedere kaart. Ik leer jou verschillende soorten leggingen, waaronder twee hele belangrijke, namelijk het Pad van de Bevrijding en het Pad van de Manifestatie.


Deze kaartenset (offline) bestaat uit 48 kaarten:
44 kaarten met helende teksten en 4 kaarten met uitleg hoe je ze kunt gebruiken. Hoe je een diepere werking kunt bewerkstelligen.


De Helende Lichtkleurtjes geven je direct verlichting, healing en kleur aan je dag. Het opent poorten naar je eigen wijsheid, liefde en kracht. Hulp is aanwezig, je hoeft het niet meer alleen te doen.


Deze kaarten zijn magisch. Elke keer als ik een kaart trek klopt het helemaal als een bus. En wat ook bijzonder is, is wanneer ik na de eerste kaart toch nog een andere wil trekken, ik precies weer dezelfde kaart krijg. En dit al meerdere keren gebeurd. It's magic!


Jenny Hoekstra


Met veel plezier gebruik ik niet alleen privé, maar ook voor mijn Business de Helende Lichtkleurkaartjes van Sabine. Het zijn fijne kaarten om mee te werken, en dat je Sabine’s fijne energie in de kaarten voelt, zal hier zeker de reden voor zijn. De teksten zijn goed te interpreteren op je dagelijkse leven, levensvragen en Business.


Myra de Wildt


Wil je altijd die fijne energie van Sabine bij je hebben? Stop deze set met mooie kaarten dan in je tas. Heb je een momentje van twijfel? Of heb je behoefte aan bevestiging? Trek dan een van haar mooie kaarten. Je weet dan hoe je verder moet. Ze doen het. Echt!


Jantien van Driel

Hoe werken de Helende Lichtkleurtjes?

Er zijn verschillende leggingen mogelijk en dus is de interpretatie dan anders. De kaart hiernaast kan bijvoorbeeld als uitleg hebben:

 

"Deze dag/week staat in het teken van "Ik kies".
Waar kies jij voor? Hoe wil je leven? Soms kom je in een situatie terecht waarin anderen voor je hebben gekozen en dan nog kies je hiervoor. Maak een keuze: "Wil ik hierin zitten?", dan kies je ervoor en anders ga iets anders doen. Kijk deze dag/week op een afstand naar jezelf, naar situaties en vraag jezelf af heb ik zelf gekozen of hebben anderen dat voor mij gedaan. En zie je een patroon daarin? Succes deze dag/week met je keuzes.


Werken met de 
Helende Lichtkleurtjes


Do it yourself • Direct toegang tot alle modules
 • 7 modules met uitleg over het ontstaan, de kaarten en de leggingen
 • Videotutorials
 • Werkboeken
 • Inclusief Helende Lichtkleurtjes t.w.v. € 27,95
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Levenslang toegang tot het programma

€ 147,-

inclusief btw


Werken met de 
Helende Lichtkleurtjes


Do it yourself • Direct toegang tot alle modules
 • 7 modules met uitleg over het ontstaan, de kaarten en de leggingen
 • Videotutorials
 • Werkboeken
 • Exclusief Helende Lichtkleurtjes t.w.v. € 27,95
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Levenslang toegang tot het programma

€127,-

inclusief btw

Mijn naam is Sabine van Dijk. Sinds 2004 onderneem ik via Essence NLP,
als NLP trainer, coach, Holistisch therapeut, Chakra Business coach en Sjamaan.

Ik geniet ervan om de ander zo snel mogelijk in haar of zijn kracht te zetten.
Vanuit humor, zonder oordeel en dat alles er mag zijn. Doel en resultaatgericht.
De basis van dit alles is Munay-ki; onvoorwaardelijke liefde.

Ik werk zowel offline als online. Mijn missie is om Spiritualiteit te verbinden
met de Business en vice versa. Zodat jij kan worden wie je in werkelijkheid bent.
Dit draagt weer bij aan een mooiere wereld, waarin we kunnen leven in liefde en overvloed. Samenwerken, samen doen en delen. Ondernemen vanuit gevoel.
Met name online werken biedt mij de mogelijkheid om nog meer mensen te bereiken en te verbinden.

Ik noem mezelf Chakra-Businesscoach, omdat de Chakra’s ook de basis vormen
van de inwijdingen en begeleiding die ik geef. Deze term geeft aan dat ik het
Spirituele mag verbinden met de Business.

​​​​Veel gestelde vragen

Moet je al een card deck Helende Lichtkleurtjes hebben? Hoe kom ik eraan als ik ze nog niet heb?

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag?

Wat doe ik als ik nu nog vragen heb?

Wil je leren werken met mijn card deck
De Helende Lichtkleurtjes?
Meld je dan aan en start direct! 

Met gemaakt door Anita Faber

GRATIS KENNISMAKEN
MET HET ONLINE PROGRAMMA
WERKEN MET DE HELENDE LICHTKLEURTJES

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met het online programma Werken met de Helende Lichtkleurtjes?
Vraag het hieronder aan en ontvang 1 maand gratis toegang tot module 1 van het online programma!

KLIK HIER OM AAN TE VRAGEN